Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dit jaar staan we op de Transport & Logistics beurs op 6, 7 & 8 November in Rotterdam Ahoy. Kom ons bezoeken stand 2504 #TenL2018

november 6, 2018 - november 8, 2018

Transport & Logistics 2018

Ontdek wat de toekomst van multimodale transport- en logistieke diensten te bieden heeft

Op 6, 7 en 8 november ontmoeten verlader en logistiek dienstverlener elkaar tijdens Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy.  We bieden dienstverleners een platform om de laatste trends en ontwikkelingen te tonen aan de logistieke markt. Daarmee is Transport & Logistics niet alleen een vakbeurs maar ook een strategisch partner! Tijdens deze drie vakdagen staan zaken doen, kennis vergaren en netwerken centraal.

De wereld van Transport en Logistiek is de laatste jaren erg in beweging. De technologische vooruitgang en de schaarste die ontstaan is door de groei van de logistieke markt, brengt een versnelling aan ontwikkelingen met zich mee. Maar welke veranderingen zijn bepalend voor de toekomst? Daar geven onze exposanten, het starterspaviljoen en het seminarprogramma antwoord op!

Transport & Logistics breidt op verzoek van verladend Nederland uit met een nieuw initiatief: een hal speciaal voor Port Logistics. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. We geven hier antwoord op de vraag vanuit de markt om meer havenlogistiek aanbod te presenteren. En waar kan dat beter dan in Rotterdam, de logistieke hub van Europa en de thuisbasis van de grootste Europese haven: Port of Rotterdam.

Gegevens

Begin:
november 6, 2018
Einde:
november 8, 2018
Website:
https://www.easyfairs.com/nl/transport-logistics-2018/transport-logistics-2018/

Organisator

EASY FAIRS
Website:
https://www.easyfairs.com/nl/

Locatie

Tranport & Logistics 2018 AHOY
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084BA Netherlands
+ Google Maps
Website:
https://www.easyfairs.com/nl/transport-logistics-2018/transport-logistics-2018/